Selecteer een pagina

Stemmenavonturier🎙️

Als groot fan van tekenfilms, met name Disney, kende ik vroeger, toen ik nog jong was, alle liedjes van elke film uit mijn hoofd. Ik zong graag mee en zelfs de gesproken stukjes in een liedje, kon ik exact getimed meespreken.

Mijn droom was: Ariël worden.
Welke meisje droomde er niet van om een prinses te worden en al helemaal een Disneyprinses. Het ging mij alleen niet om de mooie haren, de mooie jurken of de prinsen op de witte paarden. Nee, het ging mij om de stem. Ik wilde dus eigenlijk de stém van Ariël worden.

Elke keer als ik met anderen praat over stemmenwerk, ontstaan er vlammen in mijn lijf en hoofd en komen er lichtjes in mijn ogen. Daarom besloot ik vorig jaar om een cursus stem acteren te gaan volgen. Daar mocht ik kennismaken met veel aspecten van het stemmenwerk. Ook heb ik daar geleerd hoe de stem, en in het bijzonder mijn stem, werkt.

Jouw bedrijf laten groeien door er mijn stem aan te geven, is mijn missie. 

De mogelijkheden

Een animatie nasynchroniseren is uiteraard fantastisch om te doen. Je kunt jezelf in een rol laten ‘glijden’ en daar volledig in opgaan. Intensief maar ongelofelijk leuk om te doen.

Hier maak je gebruik van stemmetjes. Deze stemmetjes kan ik ook gebruiken in kinderboeken Op deze manier kan jij jouw kinderboek nog meer tot leven wekken voor de kinderen. Door het op de juiste manier te vertellen, raken kinderen steeds meer gefascineerd en zal jouw boek, voor hen, meer en meer tot leven komen.

In jingles en commercials zijn ook veel stijlen mogelijk. Je kunt bij reclames wegdromen, je kunt er energie van krijgen of iets kan heel serieus moeten worden gebracht. De afwisseling maakt het voor mij tot een leuke uitdaging om de juiste tone of voice te vinden die bij jouw bedrijf past.

Als je in een museum een audiotour volgt, krijg je van de verteller te horen welk schilderij je aan het bezichtigen bent. Wat de schilder voor intentie had, wat zijn techniek was en ga zo maar door. Je krijgt op die manier veel meer informatie dan dat je deze zelf uit een boekje of een flyer/brochure moet lezen. Bovendien kun je de focus op het schilderij houden.

Het lijkt mij fantastisch om een dergelijke audiotour voor jouw museum in orde te mogen maken. Met betrekking tot een expositie of een nieuw schilderij. Ik vertel graag, met het juiste gevoel en de juiste warmte in mijn stem, over de informatie die de bezoeker wil horen bij dit kunstwerk.

Helaas zijn er veel bedrijven die (nog) niet genoeg opvallen. Zij hebben nog geen stem. Dat valt soms ook niet mee. Een voicemail is vaak niet gepersonaliseerd, een bedrijfsfilm is regelmatig alleen door tekst en muziek ondersteund.

Simpelweg omdat het vinden van een passende stem niet meevalt. Door jezelf te laten horen val je veel meer op en zal men jouw bedrijf sneller weten te vinden. Laat mij de stem van jouw bedrijf zijn waardoor je opvalt in de markt.

Jouw probleem, mijn uitdaging

Herken jij een van de bovenstaande problemen? Laten we dan samen het avontuur aangaan.

Samen gaan wij kijken welke manieren er zijn om ergens stem aan te geven. Mijn stem.

In mijn homemade opnamestudio kan ik opnames maken die ik kan aanleveren in MP3 en WAV-bestanden. Deze opnames zijn ruw en onbewerkt, uiteraard wel zonder versprekingen.

We kunnen het avontuur starten met een kennismakingsgesprek. Bel mij of stuur mij een WhatsApp
op 0172 251173 om een afspraak in te plannen.

Ik laat dromen graag uitkomen. Zowel die van jou als die van mij.

Allereerst wil ik je zeggen dat je een prachtige stem hebt met een mooie dictie!

Ook je interpretatie van je tekst is prima.

Beatrijs Sluijter

Castingdirector, stemacteur, voice-over, Dromenjager B.V.

Neem vrijblijvend contact op